Felhasználási feltételek

A www.pombar.hu általános adatkezelési szabályzata

Az Intersnack Kft. elkötelezett személyes adataid védelme mellett. Jelen Adatkezelési szabályzatból megismerheted társaságunk adatkezelési eljárásait és az általad megadott személyes adatok felhasználásának módját. Ha személyes adataid kezelésével vagy felhasználásával kapcsolatosan bármilyen kérdésed van, értesíts bennünket a chio@chio.hu email címen.

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Információk felhasználása

Az általad megadott személyes adatokat szolgáltatásaink nyújtása és testreszabása érdekében használjuk fel. A megadott elérhetőségeket esetenként arra használjuk, hogy kapcsolatba lépjünk veled, és tájékoztassunk az Intersnack Kft. olyan ajánlatairól, újdonságairól, termékeiről és szolgáltatásairól, amelyek érdekelhetnek. E kommunikáció történhet levél, e-mail, telefon vagy fax útján. Személyes adataidat semmilyen esetben nem adjuk tovább harmadik fél részére – kivéve társaságunk törvényes jogutódját, illetve a társaságunk számára adatfeldolgozási tevékenységet végző vállalkozókat.

Külső weboldalak

A weboldalunkon található linkek olyan külső weboldalakra mutathatnak, amelyek felett társaságunk nem gyakorol ellenőrzést, és amelyek adatkezelési gyakorlatára jelen Adatkezelési szabályzat nem vonatkozik. Amennyiben a linkekre kattintva ezen külső weboldalakat meglátogatod, ne felejtsd el, hogy a weboldalak információt gyűjthetnek rólad saját adatkezelési szabályzatuk szerint, és ezzel kapcsolatban társaságunk semmilyen felelősséget nem vállal.

Még több a POM-BÄR-ről