A mi POM-BÄR-ünk: egyszerűen nagyszerű!

A mackó forma és a ropogós, szájban olvadó állag teszi a POM-BÄR-t igazán egyedivé!

Legyen akár egy családi este, filmezés vagy játék, piknik, szülinap vagy kirándulás - a POM-BÄR maci mindig kiváló társ!

A belső értékek számítanak igazán

A mackó forma mellett a termék belső értékei a legfontosabbak: minden POM-BÄR snack-künk vegetáriánus*. Egyik termékünk sem tartalmaz mogyorót, mesterséges színezéket vagy mesterséges ízfokozókat. Ragadd meg a kedvenc POM-BÄR-edet és kényeztesd magad egy finom, ropogós csemegével! 

*Ovo-lakto vegetáriánusokra vonatkozik

Minden POM-BÄR termék

Mennyi idős a POM-BÄR maci valójában?

A POM-BÄR snack-eket 1987-ben mutatták be először. A POM-BÄR rajongók azóta élvezhetik a lágy és ropogós ízeket, hiszen csemegéink a legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel készülnek. 😊 Időtálló és mindig kiváló társ a családi és baráti pillanatokhoz.

1987

1987

1999

1999

2003

2003

2010

2010

2019

2019

2023

2023

Ismerd meg POM-BÄR macit

Gyerek kacaj, jó hangulat és finom nasik: POM-BÄR mindenhol ott van. Tartsd nyitva a szemedet, mert számos eseményen akár személyesen is megismerheted POM-BÄR macit!

Vállalásunk

Cégünk csatlakozott az Európai Snack Szövetség (ESA) ajánlásához, amely támogatja az EU kötelezettségvállalását  (EU Pledge) az egészségesebb snack-termékek népszerűsítése és a gyermekek kiegyensúlyozottabb életmódja érdekében.

Az ESA-kezdeményezés keretében vállaltuk, hogy közvetlenül 12 év alatti gyermekeknek nem hirdetünk TV-ben, nyomtatott sajtóban vagy az interneten olyan terméket, amely nem felel meg bizonyos kritériumoknak.
Szeretnél róla többet megtudni?

EU kezdeményezés (angolul)

Még több a POM-BÄR-ről